Mooie posters van PSTR Studio

Het vinden van mooie wanddecoratie is helemaal niet gemakkelijk. Aan de ene kant is er best veel keuze op het gebied van mooie wanddecoratie, maar…

by 

Het vinden van mooie wanddecoratie is helemaal niet gemakkelijk. Aan de ene kant is er best veel keuze op het gebied van mooie wanddecoratie, maar aan de andere kant is het toch wel lastig om datgene te vinden dat perfect bij de rest van het interieur past. Eén van de leukste dingen om het interieur mee te veranderen is het vervangen van posters. Posters zijn erg populair en dat is meer dan logisch. Er zijn enorm veel verschillende posters, waardoor er altijd wel een print tussen zit dat goed bij de ruimte van het huis past. Denk aan mooie keukenposter, kinderkamerposters of prachtige abstracte kunst, maar ook gedrukte kunstwerken van bekende kunstenaren. Inmiddels heb ik al heel wat leuke posters, maar toch zijn er weer een paar bijgekomen. Vandaag laat ik zien welke nieuwe prints van PSTR Studio ik een plekje heb gegeven in mijn interieur.

Poster met citroen

De eerste poster die ik direct al helemaal geweldig vond is de poster met de citroen. Hij is zo leuk! Ik heb hem alleen nog niet een perfect plekje kunnen geven. Ik zit er aan te denken om hem in de keuken te hangen, want daar past hij heel mooi en staat het heel tof qua kleur. Maar voor nu staat hij in de woonkamer.

Anna Mörner – Lemon

La Poire

De poster die mij ook gelijk aansprak is de poster van La Poire. Deze print is erg populair en dat snap ik heel goed. Vooral tijdens de zomermaanden vind ik hem prachtig. Hij heeft mooie kleuren en het tasje met de sinaasappels vind ik de print extra leuk maken.

La Poire – Flower Fur

In the Sun

Een poster met vooral veel blauwtinten heb ik nog niet eerder gehad, maar toch sprak de print mij erg aan. En ik moet zeggen dat het verrassend leuk staat. Door een keer iets heel anders te gaan, creer je gelijk een soort van eyecatcher in huis.

Marco – in the Sun

Olijftak

Ik heb iets met citroenplanten en olijfbomen. Deze poster met een olijftak staat rust uit en iets mediterraans uit. Ik vind het een hele fijne poster om naar te kijken. En eigenlijk kan hij op meerdere plekken in huis hangen. Ik heb hem nu op de vloer staan. Van mij hoeven posters niet altijd aan de wand te hangen. Door ze juist verschillende plekjes te geven, wordt het interieur ook speelser.

Oleaceae

Keukenposter

In de keuken moest nog een poster op de wandplank komen. De citroenposter is helaas te groot, anders had ik hem hier neergezet. Maar gelukkig heb ik ook een kleine keukenposter besteld. “Il Cibo e Amore” oftewel “Eten is liefde”. Hij staat heel tof in de keuken en ook qua kleuren maakt deze poster het nog gezelliger!

Phthalo Ruth – Food is Love

Kinderposter Smiles

Tot slot bestelde ik voor de kamer van Tim een hele leuke poster met een smiley. Hij viel direct in de smaak toe hij hem zag. Ik heb de poster nog geen geschikt plekje kunnen geven aan de wand, omdat hij een nieuw bed krijgt. Waarschijnlijk wordt dit een halfhoogslaper en daarna kan ik beter inschatten waar de poster het mooiste zal hangen. Maar voor nu staat hij zeker al te stralen op het kamertje.

Pastel Smiles – Blue

Alle bovenstaande posters en nog meer prachtige posters vind je op de website van PSTR Studio.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *