8x Sfeervolle slaapkamer

Inspiratie: Mooie sfeervolle slaapkamer. De woonkamer is helemaal naar wens, de keuken is bijna klaar, de slaapkamer van de kindjes zijn gezellig, het toilet is…

by 

Inspiratie: Mooie sfeervolle slaapkamer. De woonkamer is helemaal naar wens, de keuken is bijna klaar, de slaapkamer van de kindjes zijn gezellig, het toilet is mooi, de badkamer is fijn en ook de zolder is een leuke plek geworden om te werken en te spelen. Maar onze slaapkamer is nog niet helemaal zoals ik graag zou willen. Onze slaapkamer heeft, ondanks de oud groene muren, toch weinig sfeer. De ruimte is best groot en toch kan ik de juiste decoratie, meubels en accessoires nog niet echt vinden. Daarom leek het mij een goed moment om eens op zoek te gaan naar mooie, inspirerende slaapkamers die ik kan gebruiken voor onze eigen slaapkamer. Mocht jouw slaapkamer ook meer sfeer hebben en kom je er ook niet helemaal uit, scroll dan gezellig verder!

Slaapkamer inspiratie

Onderstaande slaapkamers stralen enorm veel sfeer en warmte uit. Vooral de muursteunen van de slaapkamers vind ik prachtig. Momenteel hebben we twee wanden van onze slaapkamer een donkere oud groene kleur gegeven, maar ik denk dat ik deze ga veranderen zo’n soort kleur.

Warme slaapkamer

Naast de warme roze kleur vind ik ook natuurtinten en terracotta kleuren heel mooi passen in een gezellige slaapkamer. Natuurlijk moet het niet te tuttig worden maar als basis vind ik het wel heel mooi om dit soort kleuren te gebruiken. Onze slaapkamer is nu vooral wit en groen en nee, dat is niet echt een warme, sfeervolle combinatie.

Rustige slaapkamer

De mooie warme kleuren als oud roze, licht roze, natuurtinten en terracotta wil ik combineren met wit, crème en houten meubels. Daarnaast vind ik planten ook erg leuk voor in een slaapkamer. Op onderstaande foto’s zijn twee grote kamerplanten te zien. Dit zou ook erg mooi staan in onze slaapkamer.

Sfeervolle slaapkamer

Stiekem heb ik toch wel een beetje een zwak voor poefjes, kussentjes en plaids. Die maken een ruimte gelijk heel knus. Een ook een hangstoel zoals op bovenstaande foto vind ik heel tof!

Ja, ik neig toch meer naar rozetinten en natuurtinten. Deze kleuren in combinatie met wit, hout en planten gaan er vast voor zorgen dat ook onze slaapkamer een stuk mooier gaat worden. Ik kan daarom niet wachten om te beginnen!

3 comments

  1. Nou, ik ben benieuwd! Wel even een voor en na plaatsen hier, he? Ik heb mijn slaapkamer pas opgeknapt. Ik heb een muur petrol geverfd (of is dat geschilderd?). Ik ben er heel tevreden over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *