Mooie woondecoratie voor binnen en buiten

woondecoratie voor binnen en buiten Nu de lente steeds dichterbij komt heb ik ook steeds meer kriebels om een voorjaarsschoonmaak te houden. Even goed de…

by 

woondecoratie voor binnen en buiten

schommel voor buiten

Nu de lente steeds dichterbij komt heb ik ook steeds meer kriebels om een voorjaarsschoonmaak te houden. Even goed de ramen openzetten, gordijnen te wassen, dekbedden te laten luchten en alles even extra goed schoonmaken. Maar daardoor krijg ik ook wel weer een beetje veel zin om het huis en te tuin gezelliger te maken met mooie woondecoratie. Op internet kwam ik namelijk weer een aantal mooie items tegen die ik graag op mijn wensenlijstje zit. Van een schommel tot aan een teddy poef. Benieuwd? Hier komen mijn favoriete woondecoratie voor binnen en buiten van dit moment!

woondecoratie voor binnen en buiten

1. Kussen – CASA (€21,95) / 2. Schommel – Sklum (€32,95) / 3. Poef met teddystof – Sostrene Grene (€41,90) / 4. Macramé hangstoel – Action (€24,95)/ 5. Dozen – Sostrene Grene (Vanaf 3,63)/ 6. Staande lamp – Maisons du Monde (€199) / 7. Teddystof poef – Sostrene Grene (€31,90)

Ieder seizoen vind ik het leuk om de kussens te veranderen. De huidige kussens die op de bank liggen gaan dan bijvoorbeeld naar de slaapkamer en kussens die op de slaapkamer liggen krijgen bijvoorbeeld weer een plekje op de tuinset. Dit kussen vind ik trouwens heel leuk voor buiten.

Wat ik ook helemaal geweldig voor buiten vindt, is deze macrame schommel. Hij is super mooi en zou perfect in de tuin (en later in huis?) staan!

Bij Sostrene Grene heb je nu hele leuke poefjes in teddystof. Ik ben heel erg weg van meubels met teddystof. Het staat gezellig, knus en warm. In onze woonkamer staan een fauteuil met witte teddystof. Natuurlijk komen er wel eens vlekken op, maar tot nu toe is het goed schoon te maken.

Deze macrame hangstoel is van de Action. Dat had je vast niet verwacht! Ik heb al jaren een jute kleurige hangstoel in de woonkamer hangen en nog steeds gaat hij niet vervelen. Het is een heerlijke stoel op lekker in te hangen.

Naast meubels heeft Sostrene Grene ook hele leuke opbergdoosjes. Zo’n stapel doosjes ziet er alleen al heel erg leuk uit in een open kast.

En tenslotte zou ik nog graag een grote vloerlamp aan willen schaffen. Deze vloerlamp is een mooie, houten driepoot met linnen lampenkap. En dat is eigenlijk precies wat ik zoek!

2 comments

  1. Hé! Die teddy poef is leuk! En wat nog leuker is; ik heb hier nog een poef staan die ik wilde bekleden met gordijnstof of zo. Maar een teddy stof kan natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *