Onze prachtige Moeder dochter sieraden

Ik ben dol op sieraden. Al moet ik ook zeggen dat ik vrij kritisch ben geworden. Ik draag het liefst sieraden die een betekenis voor…

by 

Ik ben dol op sieraden. Al moet ik ook zeggen dat ik vrij kritisch ben geworden. Ik draag het liefst sieraden die een betekenis voor mij hebben of meer waarde hebben gekregen, omdat het een herinnering met zich meebrengt. Zo blijf ik mijn trouwring erg mooi vinden, heb ik een ketting die ik voor mijn eerste Moederdag kreeg en bewaar ik mijn verlovingsring in een mooi doosje. Maar daar is inmiddels een heel mooi sieraad bij gekomen, want sinds kort heb ik een prachtig moeder dochter armbandje. Dit armbandje is speciaal ontworpen voor moeder en kind en is dan ook een prachtig cadeautje om te geven.

Het leek mij erg leuk om dit moeder kind armbandje te geven wanneer ze naar de Basisschool zou gaan. Dit is toch wel een speciaal moment en zo geef ik haar het gevoel dat ik toch nog een beetje bij haar ben. Inmiddels gaat ze naar de basisschool en ze doet het heel erg goed. En dat terwijl ze een periode gehad heeft dat ik haar met veel verdriet achter moest laten. Verschrikkelijk vond ik dit. Bij een baby is het echt verlatingsangst, maar bij een meisje met zo veel besef gaat het door merg en been om haar met tranen achter te moeten laten. Maar gelukkig heeft ze het nu naar haar zin. En om nog net wat meer het gevoel te geven dat ze lekker mag genieten op school, leek het mij leuk om haar een cadeautje te geven.

Het zilveren armbandje dat ik heb uitgekozen bestaat uit kleine kraaltjes met daaraan een klein rond hangertje. Er zijn verschillende hangertjes verkrijgbaar en natuurlijk is het armbandje voor het kind kleiner dan die voor de moeder (of vader). Op het ene hangertje staat “Nora” en op het andere hangertje staat “Mama”. Ik vind het zo mooi! En het geeft echt een gevoel van verbondenheid. De letters zijn mooi met de hand gegraveerd. Je zou ervoor kunnen kiezen om er nog een hangertje aan te laten maken met een andere naam erop of andere bedeltjes aan kunnen hangen, maar voor nu vond ik dit wel erg mooi subtiel.

Ook Nora is dol op haar nieuwe armbandje. Het is natuurlijk extra speciaal om samen met je moeder een armbandje te hebben en het is natuurlijk ook erg speciaal dat dit mooie zilveren armbandje ieder jaar meer waarde zal krijgen. Op een gegeven moment zal ze wel te groot zijn om het armbandje te kunnen blijven dragen. Het is namelijk echt een kinderarmbandje, maar ik verwacht dat het tegen die tijd wel aangepast kan worden of het bedeltje over gezet kan worden op een ander armbandje. Maar tot die tijd draagt ze dit armbandje vol trots en ze wil ‘m, net als ik, niet meer af doen.

De armbandjes bestelde ik bij Kaya sieraden. Hier vind je nog meer persoonlijke sieraden die je kunt laten graveren of waar je zelfs een vingerafdruk op kan laten maken. Denk bijvoorbeeld aan kettingen, ringen, oorbellen, maar ook portemonnees, clutches en sleutelhangers. Een aanrader om eens te kijken wanneer je opzoek bent naar een uniek cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *