Onze vakantie in Zoutelande

Als kind ging ik vroeger ieder jaar naar Zeeland. Meestal gingen we naar Zoutelande en verbleven we in een vakantiehuisje. Heel af en toe gingen…

by 

Als kind ging ik vroeger ieder jaar naar Zeeland. Meestal gingen we naar Zoutelande en verbleven we in een vakantiehuisje. Heel af en toe gingen we naar een ander kustplaatsje in Zeeland, maar dan nog brachten we dan vaak nog een bezoekje aan Zoutelande. Na al die jaren hetzelfde kustplaatsje bezocht te hebben, voelde Zoutelande dan ook een beetje als “thuis” aan. Het kleine, knusse dorpje, de braderie op dinsdag en de mooie uitgerekte kustlijn. Ik vond het altijd heerlijke vakanties. Nu kan het ook bijna niet anders, want ik ben dol op het strand en op de zee. Het heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer je over het strand loopt, met de voeten in de zee en opzoek bent naar leuke “schatten uit de zee” is zo fijn! Dit gevoel wil ik dan ook heel graag overbrengen op mijn kinderen.

Gelukkig is mijn man ook dol op strandvakanties en toevallig ging hij vroeger ook vaak met zijn ouders op vakantie in Zeeland. Dit jaar gingen we daarom samen met onze kinderen en mijn ouders naar Zoutelande. Yes!

Vakantiehuisje in Zoutelande

Al heel wat maanden keken we hier naar uit en nu was het eindelijk dan zo ver! We pakten de auto’s vol en reden samen naar ons vakantiehuisje. Na een flink stuk gereden hebben kwamen we aan. Wauw, wat een geweldig vakantiehuisje! Het had een prachtige, grote tuin met uitzicht over de natuur waar we jonge eendjes konden zien zwemmen. Het was dan ook heerlijk om in de grote tuin te zitten, maar ook ‘s morgens wakker te worden. Kopje koffie erbij en genieten van de rust.

Maar ook het strand was op loopafstand. Binnen 10 minuten waren we op het strand en ja, ook dit voelde als thuis komen. Het was enorm rustig, waardoor het nog fijner aanvoelde. Naast Zoutelande hebben we nog een paar kustplaatsen in Zeeland bezocht. Zo vonden wij Domburg ook echt een aanrader. Kortom, we hebben enorm genoten van deze vakantie!

Een fotoboek van onze vakantie

Vorig jaar gingen wij voor de eerste keer met z’n vieren op vakantie naar zee. We gingen naar Kijkduin en ook dit was heerlijk. Na deze vakantie ging ik direct aan de slag met het maken van een fotoboek. Ik vind het heel erg leuk om foto’s te maken en misschien nog wel leuker om ze later nog eens terug te kijken. Ook onze kinderen vinden dit erg leuk, want ze bekijken dit fotoboek nog regelmatig. Het is zo jammer als ze deze tijd zo snel weer vergeten en foto’s zorgen er toch voor dat de herinneringen langer blijven hangen. Daarom heb ik van onze vakantie in Zeeland weer een fotoboek laten maken. Ook nu bestelde ik het fotoboek bij Smartphoto, omdat ik het formaat en de kwaliteit erg mooi vind en ze nu mooi op kan stapelen.

Het is erg gemakkelijk om een fotoboek online te maken. Je upload de foto’s, kiest een fotoboek uit en vervolgens kun je ervoor kiezen of het systeem het fotoboek zelf vult met de foto’s of dat je ze zelf wilt toevoegen. Er zijn verschillende “frames” waar je uit kan kiezen, waardoor je je fotoboek goed kan personaliseren. Ik had best veel foto’s van dezelfde momenten en dan vind ik het erg leuk om deze foto’s op één pagina te hebben. Vervolgens kun je lettertypes, kleuren en kaders veranderen, zodat het helemaal compleet wordt.

Het mooiste fotoboek

Na een paar dagen ontvingen we het fotoboek thuis en konden we niet wachten om het te bekijken. Je had onze kinderen moeten zien! Ze zijn zo blij met het fotoboek! Ze kijken er dagelijks in en beleven de vakantie helemaal weer opnieuw. Het is geweldig om te zien wat voor mooie tijd ze hebben gehad en ze willen dolgraag weer naar dezelfde plek op vakantie.

Het fotoboek is echt heel mooi geworden! De kwaliteit is weer erg goed en ook de kaft vind ik prachtig. Ik denk zelfs dat ik dit fotoboek van Smartphoto nog mooier vind dan het andere fotoboek, vanwege de prachtige linnen kaft. De vorige keer twijfelde ik heel erg tussen een harde kaft en een linnen kaft, maar een linnenkaft straalt veel luxe uit en het is ook nog eens erg mooi om als een soort van “koffietafelboek” ergens neer te leggen. Een grote aanrader mocht je nog een fotoboek willen maken. Oh, en misschien nog wel een grotere aanrader als je weet dat ik 40% korting op een fotoboek mag geven. Hoe tof!

Kortingscode Smartphoto fotoboek

Ben je zelf op vakantie geweest of moet je nog steeds een fotoboek maken van een ander moment? Probeer dan eens Smartphoto uit. Tot en met 30 september 2023 krijg je maar liefst 40% korting op alle fotoboeken met de code IRIS40. Deze kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes, maar dat is natuurlijk ook niet nodig als je het fotoboek al bijna voor de helft van de prijs krijgt. Succes met creëren van jouw eigen fotoboek!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *