De leukste Hema artikelen voor Pasen!

De Hema is voor mij echt winkel waar ik graag even naar binnen ga om lekker rond te kijken en waar ik ook regelmatig iets…

by 

De Hema is voor mij echt winkel waar ik graag even naar binnen ga om lekker rond te kijken en waar ik ook regelmatig iets koop. Vooral voor speelgoed, woondecoratie en textiel ga ik vaak naar de Hema. Maar ook voor verjaardagen ga ik toch snel naar de Hema om versiering, taart of andere lekkere dingen te halen. Het blijft voor mij een veelzijdige winkel met veel vrolijke, verrassende spulletjes.

Nu was ik vandaag heel even in de stad om een drinkflesje voor mijn dochter te halen en toen viel mij direct de leuke Paascollectie van de Hema op. Alles vond ik schattig! En ik denk echt dat ik alles wel even in mijn handen heb gehouden. Het was dat ik haast had, maar anders had ik er zeker nog wel een tijdje kunnen staan. Snel maakte ik wat foto’s en vanavond besloot ik mijn favorieten uit de Paascollectie met jullie te delen. Hier komen ze! (Klik op de afbeelding voor meer info)

Mijn 9 favoriete artikel van de HEMA Paascollectie

Toffe en gezellige items he! Ik werd er helemaal blij van de paascollectie van de Hema. Stiekem kan ik nu bijna niet meer wachten totdat het Pasen is. Ik ben zo dol op deze feestdagen! Ik kwam trouwens ook nog hele leuke eierwarmers tegen van nijntje. Mega cute! Maar ook de hangertjes en de eierdopjes vond ik er heel lief uitzien. Naast deze items vind je bij de Hema nog veel meer leuke dingen van nijntje. Onder andere een theepot, leuke schrijfboekjes en handpoppen.

De foto’s die ik maakte bij de Hema

One comment

  1. Heel schattig allemaal! Eigenlijk doe ik niet meer aan paasversiering sinds mijn dochter de deur uit is. Misschien moet ik het weer opnieuw invoeren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *