Line Art Paaseieren

Line Art paaseieren. Aankomend weekend is het Pasen. Het is een andere Pasen dan we gewend zijn, maar ook dit jaar gaan we er natuurlijk…

by 

Line Art paaseieren. Aankomend weekend is het Pasen. Het is een andere Pasen dan we gewend zijn, maar ook dit jaar gaan we er natuurlijk weer fijne dagen van maken! Want hoe gezellig is het om de ontbijttafel uitgebreid op te dekken en te vullen met allemaal lekkere verse broodjes, sapjes en natuurlijk met eitjes! Haal het beleg uit de verpakking en leg het op een bord, doe de broodjes in een mandje en schenk de verse sapjes in een mooie kan op glazen. Nog een paar gezellige Paaskuikentjes en hangertjes aan een Paastak hangen en je Paastafel is gecreëerd!

Eén van de bezigheden tijdens Pasen is het versieren van eieren. Vooral met kleine kinderen is dit onwijs leuk om te doen. Maar stiekem is het toch ook wel heel gezellig om je eieren extra op te laten vallen en ze een kleurtje te geven. Op internet kun je veel inspiratie vinden, maar één van de nieuwste “trends” op het gebied van eieren versieren is toch echt Line Art. Super simpel, maar het staat zeker weten heel chique op de ontbijttafel!

Wat heb je nodig

  • Witte eieren
  • Waterverf
  • Een zwarte stift

Eigenlijk heeft het versieren van deze eieren geen uitleg nodig. En ook is het helemaal niet nodig om deze eieren na te maken, want je kan er gemakkelijk je eigen creatie van maken. Duik eventueel het internet op naar mooie Line Arts en probeer ze zo goed mogelijk na te maken.

Tip: bekijk ook deze leuke decoratie voor de paastafel!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *