Rader paas collectie bij Heerlijkfijn

Mijn favoriete seizoen is toch echt de lente. Ik kijk er al weer enorm naar uit dat de dagen weer wat langer worden, de zon…

by 

Mijn favoriete seizoen is toch echt de lente. Ik kijk er al weer enorm naar uit dat de dagen weer wat langer worden, de zon weer meer gaat schijnen, de bloemetjes weer gaan groeien en de vogeltjes weer gaan fluiten. Ik werd dan ook erg blij toen ik voorjaarsbloemen bij de bloemist zag staan. Narcissen, Blauwe druifjes, Tulpen. Ze stralen één en al voorjaar uit. Maar ik kan ook erg naar Pasen uitkijken. Pasen is voor mij een vrolijke, liefdevolle feestdag. Gezellig aan de ontbijttafel uitgebreid eten met daarbij natuurlijk verse eitjes en vervolgens eitjes versieren en eitjes verstoppen. Ik kan dan ook bijna niet wachten om het huis te decoreren en de Paastafel weer te versieren met mooi woonaccessoires!

Een Paastafel decoreren of gewoon het voorjaar wat meer in huis te halen is eigenlijk heel gemakkelijk. Leg een mooi schaaltje met paaseitjes op tafel, zet een kersenbloesemtak in een grote vaas op de eettafel en haal een bosje tulpen in huis en je krijgt direct lentekriebels. En vervolgens zou je het aan kunnen vullen met gezellige Paasdecoratie.

Räder Paas collectie

Nu was ik laatst in een winkel in Groningen en daar kwam ik woonaccessoires en servies tegen van het merk Räder. Ik kende het nog niet, maar het had direct mijn hart gestolen. Wat een prachtig merk! Alle items zijn eigenlijk vrij eenvoudig en subtiel en toch straalt het zo veel liefde en warmte uit. Ik besloot op internet te gaan zoeken en al snel kwam ik op Heerlijkfijn.nl. Schalen, bordjes, mooie waxinelichthouders. Het ene nog mooier dan het andere. Maar ook zag ik dat ze druk bezig zijn met het uitbrengen van de collectie “Räder pasen“. In deze collectie zitten onder andere hele schattige konijntjes met gouden oren. Zo leuk!

8x Mooie woonaccesoires

Naast de lieve woonaccessoires van Räder kwam ik nog een paar andere mooie items tegen. Mijn favorieten heb ik onder elkaar gezet.

1. Maanhanger – €3,75 (Sale) / 2. Konijntjes klein Gouden oren – €10,95 / 3. Wonderland schaaltjes set Goud – €19,95 / 4. Kussen Velvet maan en sterren – €30,00 (Sale) / 5. Vaas Love Goud – €14,95 / 6. Kandelaar Parel bloemen – €24,37 (Sale) / 7. Schaal Bon Apetit – €29,95 / 8. Mini huisjes grijs set van vier – €12,95

Leuk zijn deze woonaccessoires hè? De wonderland schaaltjes vind ik echt heel mooi. Als je goed kijkt dan zie je zelfs een olifantje op de grote schaal afgebeeld. Maar ook de vier kleine huisjes en het Bon Apetit bord vind ik heel tof. Hoe leuk is het om deze tijdens de Paasdagen op tafel te zetten! De items zijn stuk voor stuk eenvoudig en tijdloos en perfect om jezelf mee blij te maken of om cadeau te geven. Ze gaan bij mij in ieder geval op mijn verlanglijstje!

Kende jij het merk Räder al?


2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *