Recreatiepark de Leistert in Limburg

Deze maand zijn mijn man en ik precies 10 jaar bij elkaar! Afgelopen zomer zijn we voor het eerst met z´n vieren op vakantie gegaan…

by 

Deze maand zijn mijn man en ik precies 10 jaar bij elkaar! Afgelopen zomer zijn we voor het eerst met z´n vieren op vakantie gegaan en dit was geweldig! We hadden een huisje aan zee en iedere keer als er in een tekenfilm of in een boek een zee te zien is, zegt mijn zoontje dat hij graag op vakantie wil. Het lijkt me daarom heel erg leuk om het jubileum met elkaar te vieren door één of twee nachtjes weg te gaan.

We vonden het erg gezellig om een eigen huisje tijdens onze vakantie te hebben. Ik ging daarom op zoek naar “bungalowpark Nederland” en al snel kwam ik erg veel leuke bungalowparken tegen. Het is natuurlijk ook geweldig om naar het buitenland te gaan, maar persoonlijk vind ik het met jonge kinderen leuker en prettiger om minder te hoeven reizen zodat we meer tijd overhouden om van de vakantie te genieten. Daarnaast zijn er in Nederlandse vakantieparken voor kinderen vaak veel parkfaciliteiten, waardoor ze zich enorm kunnen vermaken.

Wij wonen niet heel dichtbij zee. Het is dan ook voor ons best een onderneming om voor één nachtje naar de kust te rijden. Daarom zat ik te kijken naar een leuk alternatief. Mijn man en ik zijn nu al een paar keer naar Limburg geweest en iedere keer voelde alsof ik een heel eind van huis was. Het is een heuvelachtige provincie met prachtige vergezichten, waardoor het toch een beetje voelt alsof je in het buitenland bent. Ik besloot vervolgens te zoeken op “vakantiepark Limburg“. En ook nu kwamen er veel mooie, gezellige accommodaties naar boven.

Eén van de bungalowparken die mij erg aansprak was Recreatiepark de Leistert. Dit park heeft een heel kindvriendelijk karakter en dat is precies waar ik naar op zoek ben. Het liefst wil ik natuurlijk dat onze kinderen een hele leuke mini vakantie hebben. Het bungalowpark richt zich voornamelijk op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar ik weet zeker dat Tim (2 jaar) en Nora (3 jaar) het fantastisch zullen vinden. Zelfs rond deze periode van het jaar, want bij Recreatiepark de Leistert is er namelijk een indoor-speeltoestel, een bowlingbaan, een indoor-jungle en een subtropisch zwembad te vinden. Vooral dit laatste vinden mijn kinderen momenteel helemaal geweldig! En ik trouwens ook. Maar ook de andere parkfaciliteiten zullen ze erg leuk vinden. Ik zie Nora, net als het meisje op onderstaande foto, al helemaal zo voor de bowlingbaan staan.

Oh, wat kan ik hier naar uit kijken! Ik vind het erg belangrijk om af en toe iets leuks plannen. Niet alleen voor de kinderen of voor je relatie, maar ook om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse routine en lekker te kunnen ontspannen. Dat verdienen we eigenlijk allemaal.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *