Sale bij Intratuin. Nieuw servies!

Gisteren fietste ik even naar de Intratuin. Ik was er al een tijdje niet geweest en aangezien er grote vlaggen met de tekst “Sale” voor…

by 

Gisteren fietste ik even naar de Intratuin. Ik was er al een tijdje niet geweest en aangezien er grote vlaggen met de tekst “Sale” voor de ingang stonden te wapperen, werd ik toch wel een beetje nieuwsgierig. Ik moet zeggen dat ik tijdens de eerste helft van mijn bezoekje aan de Intratuin toch een beetje teleurgesteld was, aangezien ik niet veel leuke dingen in de “sale-rekken” zag staan. Het was meer diervoeding, kunststof schalen en wat andere rommeltjes. Maar toch werd ik verrast toen ik voorbij de tuinplanten kwam. Er stond namelijk een grote tafel met daarop heel mooi servies. Dit servies had ik al eens eerder gezien en vond ik toen al erg mooi. Helaas vond ik de prijs toe wat te hoog, maar achteraf is het dus goed geweest dat ik het servies destijds heb laten liggen. Want nu kreeg je maar liefst 75% korting! Whoehoe! Mijn hebberige ogen gingen gelijk opzoek en vonden zes ontbijtbordjes, vier mooie schaaltjes en twee hele schattige petit four bordjes. Als een blij ei kwam ik bij de kassa en kreeg ik meer dan 50 euro korting. Hoe leuk! Voor deze servies set hoefde ik nog maar 19 euro te betalen.

Mocht jij ook geïnteresseerd zijn in dit servies of het servies van Laura Ashley (Dat was namelijk ook afgeprijsd), dan zou ik deze week een kijkje nemen bij de Intratuin. Het is zo mooi!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *