Samenwerken

Samenwerken met Verrassend Wonen

Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerkingen, zoals gastbloggen, linkbuilding en linkruilen. Ons doel is om van deze website een inspirerende website te maken en onze droom is om deze website iedere dag vol passie te kunnen blijven maken. Mocht jij ook een merk of bedrijf hebben waar je graag je energie insteekt en lijkt het je leuk om samen met mij te groeien, dan hoor ik het graag!

Wil je graag een gastblog schrijven voor onze woon en interieur blogpagina en jouw expertise delen met onze lezers? Stuur ons dan gerust een e-mail met jouw ideeën en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We vinden het belangrijk dat de content die we plaatsen waardevol is voor onze lezers, dus we zijn benieuwd naar jouw visie en suggesties.

Ook zijn we geïnteresseerd in linkbuilding en linkruilen. Wil je graag samenwerken door een link naar jouw website of blog te plaatsen op één van onze pagina’s? Of ben je op zoek naar een manier om jouw eigen linkprofiel te verbeteren door links te ruilen? Stuur ons dan gerust een e-mail en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Bij Verrassend Wonen streven we naar langdurige en waardevolle samenwerkingen met onze partners. Heb je nog andere ideeën voor een samenwerking of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail. We kijken uit naar jouw bericht!

Mail: info@verrassendwonen.nl

Naast Verrassend Wonen kun je voor meer inspiratie ook terecht op onze andere leuke websites, namelijk Daily Breakfast.nl Leukste Dingen.nlLeukste Tuin.nl (Tuininspiratie) en Elfjeendraakje.nl (Leuke dingen voor kinderen).

Recente samenwerkingen


Gastblogs

In samenwerking met Leefnugezonder.be schreef ik het volgende artikel: Een rustige en opgeruimde woonkamer met deze handige tips

Voor Onlybyme schreef ik een gastartikel over tips voor mooi haar tijdens de wintermaanden.


Social Media

In samenwerking met Dunkin’ Donuts heb ik sociale media foto’s gemaakt voor hun kerst campagne.

Dunkin Donuts social media campagne

Gedeeld op andere websites

Mijn DIY / recept om zelf sneeuwpopjes van marshmallows te maken werd gedeeld op de blog Mamagisch.nl

Sneeuwpop marshmellow screenshot

Blijkbaar was deze DIY / dit recept populair vlak voor de Kerstdagen, want ook op de blog Seizoenenblog.com werd hij gedeeld!

screenshot recept

Instagram

Daarnaast plaatste ik de volgende post / reposts: