Samenwerken

Leuk dat je terecht bent gekomen op Verrassendwonen.nl! Ik ben altijd opzoek naar leuke samenwerkingen waarbij we zo veel mogelijk voor elkaar kunnen betekenen. Mijn doel is om van mijn website een inspirerende website te maken en mijn droom is om deze website iedere dag vol passie te kunnen blijven maken. Mocht jij ook een merk of bedrijf hebben waar je graag je energie insteekt en lijkt het je leuk om samen met mij te groeien, dan hoor ik het graag! Samen bedenken we hoe we de samenwerking zo goed en leuk mogelijk tot stand kunnen brengen. Van een inspirerende advertorial tot aan een toffe social media post. Wil je liever een winactie organiseren, zelf een gastblog aanleveren of een link in een bestaand artikel laten plaatsen? Ook dit is bespreekbaar. Let me know!

Mail: info@verrassendwonen.nl

Eerdere samenwerkingen


Gastblogs

In samenwerking met Leefnugezonder.be schreef ik het volgende artikel: Een rustige en opgeruimde woonkamer met deze handige tips

Voor Onlybyme schreef ik een gastartikel over tips voor mooi haar tijdens de wintermaanden.


Social Media

In samenwerking met Dunkin’ Donuts heb ik sociale media foto’s gemaakt voor hun kerst campagne.

Gedeeld op andere websites

Mijn DIY / recept om zelf sneeuwpopjes van marshmallows te maken werd gedeeld op de blog Mamagisch.nl


Blijkbaar was deze DIY / dit recept populair vlak voor de Kerstdagen, want ook op de blog Seizoenenblog.com werd hij gedeeld!


Instagram

Daarnaast plaatste ik de volgende post / reposts: