Woontrend | Schelpen decoratie

Schelpen zijn echt dé trend op woongebied op dit moment! En dat is ook niet zo gek, want eigenlijk staan ze in ieder interieur. Als…

by 

Schelpen zijn echt dé trend op woongebied op dit moment! En dat is ook niet zo gek, want eigenlijk staan ze in ieder interieur. Als je graag naar leuke interieur decoratie zoekt, dan heb je waarschijnlijk al iets in de vorm van een schelp voorbij zien komen. Een schelpenkussen, een schelpenvaas, een schelpenlamp, en ga zo maar door. En dan niet alleen tijdens de zomermaanden, maar het hele jaar door zijn schelpenvazen of schelpenkussens perfect om in huis te hebben staan. Wij zijn helemaal fan van deze trend en doen er daarom ook graag aan mee. Wij zijn op zoek gegaan naar mooie woonaccessoires in de vorm van een schelp en we hebben de leukste woondecoratie onder elkaar gezet. Hier komen ze!

schelpenvaas

Schelpen hebben iets magisch. Vroeger vonden wij het al geweldig om schelpen te zoeken op het strand en ze stralen een soort van rust uit. Dit is natuurlijk perfect om in je interieur te combineren, als een mooi stijlvol object of juist als een eyecatcher. In de tuin, in de woonkamer, in de badkamer; schelpen kunnen overal!

De schelpen decoratie die wij uitgekozen hebben ontvangen wij daarom met open armen en zouden we zeker een mooi plekje kunnen geven. Wat vind jij?

Vooral de schelpenvaas vinden we prachtig. De schelpenvaas van Ferm Living is een echte eyecatcher, maar daarvoor moet je wel wat tientjes neer tellen. De budget variant van Karwei is dan ook een echte Musthave! Deze kost namelijk maar €9,99! Whoehoe! Maar ook de schelpenkussens zorgen er gelijk voor dat je bank een upgrade krijgt. Zo heeft het kussen van À La ook kleine kraaltjes, waardoor hij nog meer straalt.

Naast deze mooie schelpen decoratie zijn er ook nog hele toffe schelpenlampen, schelpenschaaltjes en prachtige schelpen sieraden die helemaal bij deze stijlvolle trend passen.

Lees ook: Mooie hanglampen voor de slaapkamer

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *