Teddy rugtas van de Action

Wil jij er ook nog graag een Teddy rugtas hebben? Dan heb ik een geweldige tip voor je!

by 

Teddy rugtas van de Action. Zodra het buiten kouder wordt zie je de Teddy trend weer terugkomen. Dit zachte stofje geeft ons een gevoel van warmte en dat is iets dat we de komende maanden wel kunnen gebruiken. Je ziet daarom nu ook steeds meer van die lieve Teddy rugtassen en wat zijn ze leuk! Wil jij er ook nog graag eentje hebben? Dan heb ik een geweldige tip voor je. Bij de Action kun je momenteel superschattig teddy rugtassen kopen. En geloof mij, als je ze in de winkel ziet, dan wil je er eentje (of twee, of drie) hebben.

De Action zou de Action niet zijn als ze de rugtas van teddy stof niet voor een leuk prijsje zou verkopen. Ze kosten namelijk maar €4,95! En dat terwijl ze op internet wel voor 5x zoveel aangeboden worden. Het is dan ook gelijk een heel leuk cadeau voor Sinterklaas of voor Kerst.

De Teddy rugtas van de Action is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die je eigenlijk allemaal wel zou willen hebben. Alle drie de kleuren zijn namelijk heel erg mooi!

De kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn:

  • Crème wit
  • Oud roze
  • Teddy bruin

De rugtasjes zijn gemaakt van een zachte “teddy” stof en zijn aan de binnenkant gevoerd. Het zijn dus geen slappe, dunne tasjes. Daarnaast hebben ze twee vakken (een voorvakje en een groot vak), fijne schouderbanden die ook voorzien zijn van teddy stof en hebben ze een lus om de rugzak aan op te hangen.

De Teddy rugtas van de Action is 31 cm x 28 cm. Niet heel groot, maar super lief voor kinderen of als je een klein rugzakje mee wilt nemen. En ja, hij kost gewoon maar €4,95! Superleuk prijsje voor zo’n geweldige teddy rugzak!

Teddyrugtas aldi teddy rugtas aldi teddy rugzak aldi

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *