Terugblik op april

Lente Wat hebben we al een heerlijke lente maand achter de rug. Ik heb al erg kunnen genieten van de tuin. Vorig jaar werd onze…

by 

Lente

Wat hebben we al een heerlijke lente maand achter de rug. Ik heb al erg kunnen genieten van de tuin. Vorig jaar werd onze tuin half verwoest door de storm en besloten we het goed aan te gaan pakken. Dit jaar hebben we de laatste dingen aan de tuin gedaan en nu is hij helemaal klaar. Zo fijn! Nog even de plantjes aan tijd gunnen om te groeien en dan is de tuin meer dan perfect.

Vinted

Dit schattige jasje kocht ik op Vinted. Er staan allemaal Mickey Mouse hoofdjes op en hij staat zo leuk!

Pasen

De maand april staat natuurlijk bekend om Pasen. Ik keek er enorm naar uit, omdat ik het hele gezellige feestdagen vind en ook dit jaar was het weer heel erg leuk! Onze kindjes konden nu ook gezellig eitjes gaan zoeken. Zo schattig!

Natuurlijk at ik ook heel wat Paaseitjes en paashaasjes op. Oh, wat is dat toch lekker!

Plantjes

In onze tuin en in huis moesten wat nieuwe plantjes komen. Daarom ging ik naar het tuincentrum. Ik vond een paar leuke plantje en ook deze klimop kreeg een plekje in de keuken.

De mini appelboom in de tuin is ook al flink aan het veranderen. Momenteel zitten er weer lieve bloemetjes aan die straks gaan veranderen in veel te grote appels voor dit boompje. Ik kijk er nu al naar uit om het boompje te helpen door wat appeltjes te plukken.

Bos

Nu het zulk lekker weer is vinden we het erg fijn om te wandelen in het bos. We hoeven maar een klein stukje te rijden, dus we kunnen er ieder moment even naar toe gaan.

We waren druk met het verzamelen van dennenappels die nu leuk als decoratie in de tuin liggen. Gezellig!

Nieuwe aanwinsten

Hoe lief zijn deze knoflookvaasjes! Ik ben dol op dit soort decoratie. Het zijn perfecte vaasjes voor in de keuken en staan erg gezellig zo op het plankje boven het aanrecht.

Het was een lange tijd geleden dat ik naar een Kringloopwinkel geweest ben. Daarom besloot ik er toch even heen te lopen. En met succes! Ik kocht deze leuke dingen voor maar ā‚¬3,75. De dag erna was het Koningsdag en ook toen kocht ik een paar leuke Nijntje en Woezel & Pip spelletjes. De komende tijd gaan we ons zeker vermaken!

Tuin

Gisteren maakten we een heerlijke lange wandeling door een natuurgebied. De rust, de natuur, de dieren; het was echt genieten. Stiekem nam ik een paar takjes mee die ik op de tuintafel gezet heb. Dit soort wilde “boeketjes” vind ik erg mooi.

De tuin wordt steeds gezelliger met allemaal plantjes en kleuren. Terwijl de Blauwe regen aan het begin van de maand nog niet zo veel voorstelde, is hij nu al bijna volop in bloei! Wat een prachtige plant is dit toch.

3 comments

  1. Wat een fijne dingen allemaal! Het lijkt me echt leuk als onze kinderen ook zelf kunnen lopen. Waarschijnlijk romantiseer ik het wel en levert het ook een hoop gedoe op, maar ach šŸ˜‰

  2. Wat heerlijk allemaal. Het wordt nu eindelijk echt lente! Ik heb mijn balkonnetje ook al helemaal opgetuigd met plantjes enzo. De eerste bloemetjes komen al tevoorschijn. En dat jasje is echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *