Terugblik op Februari

De tweede maand van het jaar is al weer voorbij. En wat was het een heftige maand. Emotioneel is er best veel gebeurd, maar toch…

by 

De tweede maand van het jaar is al weer voorbij. En wat was het een heftige maand. Emotioneel is er best veel gebeurd, maar toch voel ik me op één of andere manier beter dan ooit. Het zonnetje begint weer vaker te schijnen, we zijn vaker buiten in de tuin te vinden en de dagen worden ook weer langer. Heerlijk! Het leek me leuk om nog even terug te blikken op de maand februari, dus mocht je benieuwd zijn naar mijn enigszins heftige maand, scroll dan verder!

14 Februari – Kennismaking Peuterspeelzaal

We zijn voor de eerste keer naar de Peuterspeelzaal gegaan voor een kennismaking. Nora was een beetje onwennig aan het rondkijken, maar toch kreeg ik het gevoel dat ze het interessant vond. Daarnaast kreeg ik een heel fijn gevoel van de Peuterspeelzaal en de twee juffen. Ze waren gelijk heel lief, betrokken en Nora mocht ook even meedoen. Dit voelde als een hele geruststelling aangezien ik het toch wel moeilijk vindt om niet bij Nora in de buurt te zijn.

Valentijnsdag

Valentijnsdag viel dit jaar op een maandag. Mijn man moest gewoon werken, waardoor we het niet goed konden vieren. Daarom had hij voor ons alle drie een liefdesbrief geschreven en deze in de brievenbus gedaan voordat hij naar zijn werk ging. Deze brieven waren zó lief! Eenmaal thuis hadden wij de tafel versiert met confetti, leuke servetjes, kaarsjes en een cadeautje en aten we pizza. Hierdoor was het toch nog een feestje!

Brand

In de nacht van 20 februari op 21 februari zijn we ons een rotje geschrokken. Ik hoorde ´s nachts rond kwart over 3 de brandweer. Hij stopte vlakbij ons huis, maar doordat ik het niet kon zien besloot ik weer verder te gaan slapen. Al snel werd er aan de deur gebeld. Ik schrok me enorm en ik wist gelijk dat het iets met de brandweer te maken had. Ik maakte mijn man wakker, vloog maar beneden en daar stond een politieagent voor de deur. In mijn hoofd dacht ik dat er een woningbrand was en we het huis zo snel mogelijk moesten verlaten, maar “gelukkig” stond alleen onze auto in de brand. Inmiddels zijn er nog 4 auto’s verbrand en wordt er vanuit gegaan dat de auto’s aangestoken zijn.

25 Februari – Weer van ouds

Het was vrijdagavond en ik besloot een vriendin te vragen om even te gaan winkelen en daarna wat te gaan drinken. We hoefden in de winkels geen mondkapjes meer te dragen en ook zaten we heerlijk wat te drinken, zonder ons druk te hoeven maken om het Corona-virus. Het voelde echt weer als van ouds. Heerlijk!

28 Februari – Eerste “schooldag”

Vandaag had Nora haar eerste echte “schooldag” op de Peuterspeelzaal. Met buikpijn bracht ik haar samen met Tim weg. Gelukkig ging ze gelijk al spelen, waardoor ik het gevoel kreeg dat ze het wel prima vond. Een aantal uren gingen we haar weer ophalen en wat bleek; ze vond het geweldig! Oh man, wat deed mij dat goed! Het eerste dat ze zei was ook dat ze graag nog een keertje heen wilde. <3

One comment

  1. Oei, die autobrand vind ik wel heel heftig! Fijn dat Nora het zo naar haar zin had. Ik denk altijd dat het wel goed is om even niet bij mama of papa te zijn. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *