Terugblik op maart

Jeetje, wat is deze maand snel voorbij gegaan! En dat terwijl we vooral veel thuis zijn geweest. Maar gelukkig hebben we ook nog een aantal…

by 
Hilarisch boek met handpop

Jeetje, wat is deze maand snel voorbij gegaan! En dat terwijl we vooral veel thuis zijn geweest. Maar gelukkig hebben we ook nog een aantal hele leuke dingen gevierd. Benieuwd? Scroll gezellig door!

Handige dingetjes om kleipoppetjes te maken (Zeeman)

Corona virus

Helaas zijn wij aan begin van de maand besmet geraakt met het Corona virus. Dit was de eerste keer voor ons. Ik moet zeggen dat ik er wel een beetje bang voor was. Ook vanwege het feit dat je anderen kan besmetten, maar uiteindelijk viel het mij best mee hoe ziek we ervan waren. We waren na een paar daagjes weer de oude.

Manlief jarig

Mijn man was jarig. We maakten een lekker ontbijtje op bed voor hem en versierden de woonkamer met een aantal ballonnen. We waren allemaal nog niet fit, waardoor er helaas geen visite kon komen.

Daarom besloot ik (een soort van) samen met mijn kindjes cakejes te gaan bakken. Voor mijn gevoel deed ik twee derde van het werk en waren ze er vooral bij toen er iets geproefd kon worden. Maar gelukkig konden ze niet wachten met het decoreren van de cakejes. Dit vonden ze geweldig om te doen!

De verjaardag van Nora

Op 20 maart werd Nora 3 jaar. Wat een geweldige leeftijd is dat! Ze wist precies dat ze jarig was en straalde die dag ook van oor tot oor. We hadden de woonkamer extra gezellig gemaakt met slingers, folieballonnen en een ballonnenboog en probeerden hiermee een regenboog sfeertje te maken. En ja hoor, dit was gelukt! Nora genoot van de aandacht en wilde het de dagen erna graag nog een keertje jarig zijn. Bekijk hier de verjaardagstaart!

Gelukkig waren er nog drie momenten waarbij we haar verjaardag vierden. Waaronder een gezellig meidenfeestje. Het dochtertje van mijn vriendin is ook jarig geweest en daarom vierden we hun verjaardag nog een extra dagje in onze tuin.

Trakteren op de peuterspeelzaal

Op de peuterspeelzaal werd Nora ook in het zonnetje gezet. In een kring gingen alle kindjes voor haar zingen en kreeg ze een feestmuts op. Ik was zelf bijna vergeten een traktatie te maken, maar gelukkig kwam ik hele lieve doosjes met rozijntjes tegen en nog een paar schattige paasfiguurtjes. De kindjes vonden het geweldig en namen allemaal hun paasfiguurtje mee naar huis. Zo schattig!

Voorjaar

Tijdens de maand maart hebben we al veel tijd buiten doorgebracht. Lekker in de tuin gezeten, gewandeld en op avontuur gegaan (zoeken naar speeltuinen en andere plekken in de buurt). Hierdoor merk ik dat ik ook meer energie gekregen heb. Jullie ook? En toch was de laatste dag van de maand toch even een bijzondere dag met al die sneeuw. Niet echt weer om naar buiten te gaan, maar stiekem was het ook wel leuk om die dwarrelende sneeuwvlokjes even te zien. Wij hebben er een gezellig binnen-speel-dagje van gemaakt en een de Woezel en Pip film gekeken.

Hoe was jouw maand?

3 comments

  1. Gelukkig zijn jullie snel opgeknapt! De verjaardag ziet er gezellig uit, en dan ook nog het prachtige weer. Nu zijn we weer in de winter beland. Fijn weekend!

  2. Fijn dat jullie niet heel erg ziek zijn geworden! Het ziet er gezellig uit met al die feestjes. Hier was maart prima! Ik heb vooral genoten van het mooie weer. Die sneeuw had voor mij niet gehoeven. Beetje jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *