Vintage vondsten uit de kringloopwinkel

Eigenlijk breng ik bijna iedere week wel even een bezoekje aan een kringloopwinkel. Een kringloopwinkel is mijn favoriete winkelsoort, omdat er iedere week wel weer…

by 

Eigenlijk breng ik bijna iedere week wel even een bezoekje aan een kringloopwinkel. Een kringloopwinkel is mijn favoriete winkelsoort, omdat er iedere week wel weer iets anders te vinden kan zijn. En juist dat vind ik geweldig! Lekker tussen de spulletjes zoeken naar dingen die ik weer een plekje kan geven. Het is mij daarom al meerdere keren gelukt om iets tofs te vinden waar mijn hartje sneller van gaat kloppen of dat gewoon heel erg handig is. Ik merkt dat ik niet de enige ben die het leuk vindt om naar vondsten in de kringloopwinkel te zoeken. Via Instagram krijg ik iedere keer hele reacties en daarom leek het mij leuk om één keer in de zo veel tijd mijn kringloopvondsten te delen. Natuurlijk weet ik dat iedere kringloopwinkel weer anders is en de kans klein is dat je hetzelfde item vindt, maar toch kan het ook erg inspirerend zijn. Ik kan mij goed voorstellen dat je in een kringloopwinkel niet zo goed weet waar je naar moet zoeken, omdat je omringt wordt met heel veel verschillende spullen. Maar wie weet kan ik je met mijn vondsten toch op wat ideeën brengen.

Afgelopen maandag ben ik weer bij de kringloopwinkel geweest, of eigenlijk, bij twee kringloopwinkels. Hier nam ik 4 hele leuke Italiaanse ontbijtschaaltjes mee, twee prachtige borrelglaasjes, een lief tasje en een geweldige, grote kom. Deze laatste is zo welkom, want ik vind het erg leuk om lekkere dingen te bakken, maar de kommen die ik had zijn allemaal net te klein.

Vier Italiaanse ontbijtschaaltjes

Ik heb een zwak voor leuk servies. Het is dan ook dat ik vaak bij het servies te vinden ben als ik naar een Kringloopwinkel ga. Stiekem heb ik eigenlijk de kasten al wel vol, maar toch kan ik het niet laten om dit soort leuke schaaltjes mee te nemen. Ik zag onszelf al voor me een lekker toetje eten uit deze schaaltjes. En voor 3 euro voor vier schaaltjes kon ik ze niet laten liggen.

Borrelglaasjes

Een tijdje geleden heb ik Franse wijnglazen gekocht die erg veel op deze borrelglaasjes lijken. Ik vind het erg gezellig om af en toe samen een borreltje te drinken en daar passen deze mooie borrelglazen heel goed bij! Ze waren niet heel goedkoop, maar naast dat ze praktisch zijn, staan ze ook erg mooi in de keuken. Ze kostten mijn € 1,50 per twee.

Wit tasje

Dit soort tasjes vind ik heel erg leuk! Ik had hem al een paar keer bij H&M gezien en zelfs als favoriet opgeslagen. Toch kocht ik hem niet, omdat ik al een paar van dit soort tasjes heb. Maar toen ik hem voor 3 euro bij de Kringloopwinkel tegenkwam, moest hij wel mee naar huis!

Grote kom

Iedere keer als ik de mixer erbij pak om beslag te maken, merk ik dat alle kommen te klein zijn. Maar daar is nu verandering in gekomen! Deze kom is geweldig! Hij is perfect van formaat en hij ziet er ook nog eens heel tof uit. En het komt goed uit, want tijdens het najaar is het extra leuk om de keuken in te duiken en lekkere dingen te bakken. Ik betaalde voor deze grote kom € 1,50.

Meer vintage vondsten uit de kringloopwinkel

Vind je het leuk om mijn vondsten uit de kringloopwinkel te zien? Volg mij dan op Instagram. Hier zal ik een Highlight aanmaken met mijn favoriete aankopen van de kringloopwinkel.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *