WIN een Knalroze Fish Karaf!

Eén van de trends om deze zomer op tafel te zetten is de Fish Karaf. Deze leuke karaf in de vorm van een vis zie…

by 

Eén van de trends om deze zomer op tafel te zetten is de Fish Karaf. Deze leuke karaf in de vorm van een vis zie je nu overal en is dan ook een hele toffe eyecatcher. Het leek mij daarom een perfect cadeau om te verloten. En ja, dan wil je er natuurlijk wel echt eentje die er helemaal uitspringt. Het is dan ook een knalroze Fish karaf geworden. Ik zag hem en ik was meteen verliefd. En ik hoop dat hij één van jullie ook voor een lach op het gezicht gaat zorgen.

Maak kans op de knalroze Fish Karaf!

Wil jij kans maken op deze geweldige knalroze karaf? Vul je naam en e-mailadres in en je doet gelijk mee. De winnaar maak ik via de mail en dit bericht bekend op zaterdag 15 juni 2024.

Wauw! Wat deden er veel mee aan deze winactie! Superleuk! Helaas kon ik nu maar één iemand blij maken, maar ik beloof dat ik snel weer een leuke winactie zal plaatsen. Iedereen heel erg bedankt om mee te doen. En gefeliciteerd……. Jasmijn van B.! Ik zal je ook een mailtje sturen. 🙂

 

* indicates required
Intuit Mailchimp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *