Win het citroen vaasje van Des Pots!

Wauw, wat is dit vaasje geweldig! Het schattige citroen vaasje is van het merk Des Pots en ik ben helemaal weg van dit merk. Des…

by 

Wauw, wat is dit vaasje geweldig! Het schattige citroen vaasje is van het merk Des Pots en ik ben helemaal weg van dit merk. Des Pots heeft naast citroen vazen ook nog heel veel andere vazen, waaronder aardbeien vazen en limoen vazen. Ik heb zelf dit kleine citroenvaasje ook in mijn keuken staan, maar ik heb mijzelf een paar maanden geleden ook getrakteerd op een grotere variant. De grote citroen vaas is een echte eyecatcher, maar ik moet ook zeggen dat je het kleine citroentje veel gemakkelijker een plekje kan geven en toch lekker opvalt. En daarom heb ik besloten om het originele citroen vaasje van Des Pots te verloten! Ik weet namelijk zeker dat jullie hem ook geweldig gaan vinden.

Wat moet je doen om kans te maken

Om kans te maken op dit geweldige citroentje dien je een reactie achter te laten op mijn Instagram post waarin je iemand tagd die deze prijs ook erg leuk zal vinden.

De winnaar wordt aankomend weekend bekend gemaakt via Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *