Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen. Tijdens de zwangerschap is het enorm leuk om je op de komst van je kindje(s) voor te bereiden. Kleertjes, het babykamertje,…

by 
geboortekaartje meisje

Zelf een geboortekaartje ontwerpen. Tijdens de zwangerschap is het enorm leuk om je op de komst van je kindje(s) voor te bereiden. Kleertjes, het babykamertje, een box met een heerlijk boxkleed, de kinderwagen, etc. Maar ook een geboortekaartje uitkiezen is erg leuk om te doen. Er is heel veel keus. De ene is nog mooier dan de ander. En er zijn onwijs veel verschillende thema’s en stijlen. Ik heb inmiddels al twee geboortekaartjes mogen bestellen en nog steeds ben ik erg verliefd op beide geboortekaartjes.

En toch moet ik eerlijk bekennen dat ik het heel lastig vond om een keuze te maken. Ik speurde alle kaartjes webshops af, deed inspiratie op via Instagram en Pinterest en toch vond ik geen één kaartje perfect. Daarom besloot ik zelf een geboortekaartje te ontwerpen en af te laten drukken.

geboortekaartjes bestellen
geboortekaartje ontwerpen
geboortekaartje bestellen
geboortekaartje maken

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Het is helemaal niet zo heel moeilijk om je eigen geboortekaartje te ontwerpen. Er zijn verschillende webshops voor geboortekaartjes die ook de optie hebben om zelf je kaart te maken. Je kan je eigen afbeeldingen kiezen, je eigen lettertype en letterkleur bepalen en ook kun je zelf de vormgeving bepalen.

Het is een heel leuk en persoonlijk project om mee bezig te zijn tijdens de zwangerschap. Ik ben heel erg blij dat ik het geboorte kaartje voor zowel mijn dochtertje als voor mijn zoontje heb ontworpen en daarom zal ik binnenkort ook het kaartje van mijn zoontje aan jullie laten zien.

Leuke dingen om te doen tijdens de zwangerschap.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *