Leuke dingen om te doen tijdens de zomer!

Een openlucht zwembad Een zwembad is het hele jaar door fijn om te bezoeken, maar nu het volop zomer is, zijn ook de openlucht zwembaden…

by 

Een openlucht zwembad

Een zwembad is het hele jaar door fijn om te bezoeken, maar nu het volop zomer is, zijn ook de openlucht zwembaden weer geopend. Er zijn best veel grote openlucht zwembaden in Nederland te vinden en hier kun je je gemakkelijk een hele dag vermaken!

Bezoek een muziekfestival

Het festivalseizoen is in volle gang. Zo gezellig! De sfeer is leuk, de je hebt de hele dag muziek om je heen en je kan je ook nog eens laten gaan in het kiezen van een toffe outfit!

Geniet zo veel mogelijk van Italiaans ijs

De ijssalons maken weer overuren. Vooral op warme dagen en tijdens de lange zomeravonden hebben veel mensen zin in een heerlijk ijsje. In de supermarkt is enorm veel keus, maar wil je echt het ultieme zomergevoel hebben, dan ga je natuurlijk voor een Italiaans ijsje.

Ga naar het strand

Eén van de aller leukste dingen om te doen tijdens de zomer is het bezoeken van het strand. Over een maand gaan wij op vakantie en hier kijk ik enorm naar uit! Ik ben dol op de zee en het strand, de wind door mijn haren en het voelen van het zeewater aan mijn voeten. Het is dat wij niet dichtbij het strand wonen, anders had ik vast ook vaak een strandwandeling gemaakt.

Huur een boot

In plaats van de zee kunnen wij wel gemakkelijk een bootje huren. Ik ben opgegroeid in Giethoorn, dus ik heb heel wat tijd in een bootje doorgebracht. Inmiddels woon ik hier al jaren niet meer, maar toch mis ik het varen in een bootje wel een beetje. Lekkere hapjes en drankjes mee en heerlijk dobberen.

Ga zelf fruit plukken

Tijdens de zomermaanden kun je heel gemakkelijk je eigen fruit plukken. Momenteel hangen er veel appels aan de bomen en duurt het niet lang meer voordat we blauwe bessen, aardbeien en kersen kunnen plukken. Eventueel zou je ook je eigenlijk zomerbloemen kunnen plukken.

Picknicken in de avond

Picknicken is enorm gezellig! Maar wist je dat het ook erg leuk is om ‘s avonds met vriendinnen en vrienden te gaan picknicken? Het is dan nog steeds wel lekker warm buiten en met een ondergaande zon op de achtergrond wordt het alleen maar gezelliger.

Golden hour

In de zomer gaat de zon later onder. Het laatste uurtje voordat de zon onder is heet ook wel “Golden hour”. Tijdens dit uurtje krijgt de lucht een warme kleur en kan zelfs in roze veranderen. Prachtig!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *