Zo pak je kerstcadeautjes extra leuk in!

Het is niet alleen leuk om mooi ingepakte cadeautjes te geven, maar het staat ook nog eens extra leuk onder de kerstboom.

by 

Inspiratie om kerstcadeautjes leuk in te pakken. Aankomend weekend is het Pakjesavond, maar daarna mag de Kerstboom weer versierd worden! Ik heb enorm veel zin in de feestmaand. Dit jaar krijgen mijn kindjes het wat meer mee en dat maakt de feestdagen natuurlijk nog gezelliger en magischer. Vooral Kerst lijkt me heel erg leuk. Samen de kerstballen weer van zolder halen en zowel de kerstboom als de rest van het huis gezellig versieren. Ik ben erg benieuwd of ik ook alvast wat kerstcadeautjes onder de kerstboom kan leggen zonder dat ze al uitgepakt gaan worden, haha. En ook twijfel ik of alle kerstballen wel in de boom blijven hangen. We zullen zien. We gaan er in ieder geval een hele leuke Kerst van maken!

Op Pinterest kwam ik een aantal hele mooie manieren om je kerstcadeau in te pakken tegen. Op zolder heb ik een grote la vol met allemaal inpakpapier, lintjes, etc, die ik graag gebruik om cadeautjes extra leuk in te pakken. Het is niet alleen leuk om mooi ingepakte cadeautjes te geven, maar het staat ook nog eens extra leuk onder de kerstboom.

18x Inspiratie Kerstcadeautjes inpakken

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Leuke ideeën he! Ik vind het erg leuk om een aantal mooie linten over elkaar om het kerstcadeau heen te doen en er misschien nog een kerstballetje aan te hangen. Dit ziet er heel feestelijk uit. Ook vind ik de gouden sterren heel erg mooi. Het is leuk bedacht om de gouden sterretjes door middel van plakband op je cadeau te plakken. Maar ook de kerstsok is geweldig!

VIER JIJ DIT JAAR PAKJESAVOND OF KERST?

kerstcadeautjes inpakken, Zo pak je kerstcadeautjes extra leuk in!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *